Haziran 13, 2014

hayattan bir es alabilir miyim lütfen?

1,5 yıldır 3 günlük migren ataklı çeşme kaçamağını saymazsak hiç tatil yapmamış birisi olarak önümüzdeki haftayı iple çekiyorum. çok büyük bir şey değil yine 3 günlük bir çeşme kaçamağı olacak. ama bu sefer çok özel. ve bu sefer efsane bir tatil bizi bekliyor olacak.

sarıdal ve kozzy ikilisi ile kışın en yağmurlu günlerinden birinde aa ne ucuzmuş diyerek almıştık uçak biletlerini. 6 ay öncesinden uçak bileti almak yaptığım en mantıklı kredi kartı kullanımlarından biriydi.

benim kolum malum askıda, duygu'nun ayağı sargıda, aleviko da grip. bi de evet biz tatile gidiyoruz. bi de şu an whatsapp'ta hangover kit muhabbeti dönüyor. alka seltzer'le olan samimiyetimiz bol alka stoklayalım seviyesinde.

duygu tam bir control freak olarak cumartesi akşamı yemek yiyeceğimiz yere bile rezervasyon yaptırmaya çalışıyor. alev midye aşkı ile yanıp tutuşuyor. bense ayaklarımı uzatmış balkon keyfi yaparken bir yandan salak bir sırıtışla bunları yazıyorum bir yandan da mırıldanıyorum i gotta feeling that tonight's gonna be a good good night....